Menu weselne

 
Obiad /godz. 18.00/
 
- Rosół z makaronem
- Drugie danie - do wyboru:
   
1)
Pieczeń wieprzowa z sosem
Kotlet schabowy
Kotlet de volaille
lub
2)
Zraz wołowy z sosem
Filet z kurczaka panierowany
Kurczak pieczony
 
- Młode ziemniaki
- Surówki (biała kapusta, mizeria, marchewka)
 
Deser
 
- Lody z owocami i bit± ¶mietan±
 
Przek±ski zimne
 
- Schab ze ¶liwk± w maladze
- Pier¶ z kurczaka z brzoskwini± w galarecie
- Tymbaliki z łososia
- ¦ledĽ w oleju
- Rolmopsy kaszubskie
- Sałatka jarzynowa
- Półmisek wędlin
- Jajko w sosie tatarskim
- Owoce
- Ogórek, pomidor
- Pieczywo, masło
 
Ciepły posiłek /godz. 22.00/ - do wyboru:
 
1) Bogracz lub 2) Flaki wołowe lub 3) Bigos
 
Tort i ciasta /godz. 24.00 po oczepinach/
 
Ciepły posiłek /godz. 2,00/

- Barszcz czysty
- Pasztecik z mięsem
- Pasztecik z kapust± i grzybami

Kawa i herbata wg życzenia
Napoje zimne /soki, woda mineralna, napoje gazowane/- 1,5l na osobę

 
powrót