Menu pirackie

Zestaw 1
- Piracki Kociołek (ostra zupa z wołowiną i warzywami)
- Smalec z Wieloryba + ogórek kiszony
- Półmisek Biesiadny (pasztet, salceson, kiełbasa bosmańska)
- Kurczak po Kapitańsku (pierś z kurczaka z brzoskwinią w galarecie)
- Pieczywo
- Rolmopsy Kooka
- Micha Ryb Wędzonych (makrela, śledź)
- Filet Kapra (smażona ryba panierowana)
- Pstrąg w galarecie
- Piracki Przysmak (sałatka rybna)
- Śledź z glonami morskimi
 
Zestaw 2
- Przysmak Korsarza (prosiak pieczony faszerowany + chrzan + musztarda + surówki)
- Smalec z Wieloryba + ogórek kiszony
- Półmisek Biesiadny (pasztet, kiełbaski polskie, salceson, szynka)
- Schab Admirała (schab ze śliwką w galarecie)
- Tartinki z tatarem
- Pieczywo
- Rolmopsy Kooka
- Micha Ryb Wędzonych (łosoś, makrela)
- Łosoś w galarecie
- Filet Kapra (smażona ryba panierowana)
- Piracki Przysmak (sałatka rybna)
- Śledź z glonami morskimi
 
Zestaw 3
- Piracki Kociołek (rybna zupa gulaszowa w chlebie)
- Smalec z Wieloryba + ogórek kiszony
- Półmisek Biesiadny (szynka, kabanosy, kiełbaski polskie, salceson)
- Schab Neptuna (schab ze śliwką w maladze)
- Przysmak Wściekłego Psa (kebabki z indyka)
- Tartinki z tatarem
- Tartinki z tatarem szwedzkim (tatar rybny)
- Pieczywo
- Śledź 3 Wiatrów (śledź czerwony, śledź zielony, rolmopsy)
- Micha Ryb Wędzonych (łosoś, węgorz, makrela)
- Łosoś w galarecie
- Jajko z kawiorem
- Filet Kapra (smażona ryba panierowana)
- Sałatka z owocami morza
 
powrót